Chester Jefferies ajohanskat camel

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CJ-70668-1-L
Saatavuus: Tuote loppu :(

Nämä Chester Jefferies ruskeat ajohanskat säväyttävät tyylikkyydellään. Hanskoja koristaa tummansiniset yksityiskohdat. Nappikiinnitys ranteessa ja lampaannahka materiaalina takaavat loistavan istuvuuden ja käyttömukavuuden. Chester Jeffries ajohanskat on valmistettu Englannissa perinteisin menetelmin ja laatuun panostaen.

Väri: Vaaleanruskea.

Materiaali: Lampaannahka.

Valmistettu Englannissa.

Chester Jefferies keskittyy huolellisesti valitsemaan hyvälaatuiset nahat tuotteisiinsa ja panostaa merkittävästi laatuun, jotta valmiit tuotteet ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Chester Jefferies perusti nimellään kulkevan hansikkaita valmistavan yrityksen yhdessä Gilbert Pearcen kanssa vuonna 1936. Jefferies suku on kuitenkin paljon vanhempaa hansikasvalmistussukua, sillä ensimmäisen Jefferies hansikkaat on valmistettu jo 1820-luvulla. Hansikkaat valmistetaan Gillinghamissa, Dorsetin maakunnassa Englannissa. Hansikas valmistuksessa on ollut perinteenä, että osa työvaiheista voidaan tehdä työntekijän kotona, vaikka nykyisin yhä suurempi osa työstä tehdään Chester Jefferies'n omissa tiloissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »