Cerruti Sergio Vitello Cuoio nahkakenkä ruskea

€179,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-8896-1-44
Saatavuus: Varastossa (1)

Todella tyylikkäät Cerruti Sergion nahkakengät kuuluvat jokaisen herrasmiehen kenkähyllyyn. Kenkien muotoilu on yksinkertaisen tyylikäs, mutta pieni logomerkki nauhojen vieressä lisää hienovaraisen yksityiskohdan. Tummempi kärki antaa kengille särmää, mutta sulautuu silti kauniisti muuhun väritykseen.

Yksinkertaisen tyylikästä siis! Kengät ovat aitoa vasikannahkaa ja pohja on ommeltu. Kengät ovat laadulla ja ammattitadolla valmistettu.

Väri: Ruskea

Kengänpohjat on kiinnitetty blake welt- menetelmällä.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »