Cerruti Sergio varsikenkä ruskea

€249,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-3805-1-42
Saatavuus: Varastossa (1)

Tyylikkäät varsikengät kauniilla kärjen kuvioinnilla. Cerruti Sergio ruskeat varsikengät on valmistettu erinomaisella huolella ja ammattitaidolla Italiassa. Nahka on kaunis konjakinruskea ja tummenee kärkeä kohden.

Kengät ovat aitoa nahkaa.

Kengissä ommeltu nahkapohja.

Lesti on suomalaiseen jalkaan sopiva.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »