Cerruti Sergio Rettile nahkakenkä sininen

€339,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-3203-1-40
Saatavuus: Varastossa (1)

Nyt on näyttävät nahkakengät Cerruti Sergiolta! 

Nämä todella upeat siniset nahkakengät ovat täynnä yksityiskohtia, jotka eivät jää keneltäkään huomaamatta. Sininen väri ja nahan upea pinta ovat juuri sopivan säväyttävät. Tummempi kärki antaa kengille särmää, mutta sulautuu kuitenkin kauniisti muuhun väritykseen. Pieni logomerkki nauhojen vieressä lisää hienovaraisen yksityiskohdan. Näillä kengillä viimeistet tyylikkään asukokonaisuutesi.

Kengät ovat aitoa nahkaa ja kengänpohjat on kiinnitetty blake welt- menetelmällä.

Väri: sininen

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »