Cerruti Sergio Nocelle varsikenkä ruskea

€249,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-650-1-41
Saatavuus: Varastossa (1)

Upeat Chelsea- nilkkasaappaat Brogue kuvionnilla!

Cerruti Sergion Italiassa valmistetut nahkakengät ovat miehille, jotka haluavat erottua massasta. Näiden kenkien laatu, yksityiskohdat ja käyttömukavuus sopivat keliin kuin keliin, sillä kumipohja ja korkea varsi pitävät sään ulkopuolella. Nahan punertavan ruskea väri on elävä ja erottuva.

Lesti on suomalaiseen jalkaan sopiva.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »