Cerruti Sergio Montefalcone nahkakenkä ruskea

€249,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-2001-1-41
Saatavuus: Varastossa (2)

Cerruti Sergio ruskeat nahkakengät on valmistettu erinomaisella huolella ja ammattitaidolla Italiassa. Kenkien kärjissä huippu tyylikäs kuviointi pienillä pisteillä. Kengissä on käytetty kahta eri ruskean sävyä, jolla on saatu kenkiin aivan upeat yksityiskohdat. Kengät ovat vasikannahkaa ja pohja on ommeltu Blake welt- menetelmällä.

Nämä kengät ovat erityisen kivoja, koska Sonja ja Tuomo ovat suunnitelleet nämä Cerrution Sergion kanssa yhdessä kun he kävivät valitsemassa kengissä käytettävät nahat Cerrution varastosta. Niistä syntyi upeat yhdistelmät joissa todella kelpaa kävellä. Ja mikä parasta, näitä kenkiä ei saa mistään muualta maailmasta! Kengät on nimetty paikan mukaan jossa Sonja ja Tuomo aikoinaan ensimmäisen kerran tapasivat, Montefalcone.

Väri: Vaaleanruskea ja tummanruskea.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »