Cerruti Sergio Minturno mokkakenkä punainen

€289,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-772-1-41
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on säväyttävät kengät Cerruti Sergiolta! Nämä punaiset mokkakengät tuovat todella tyylikkään ilmeen pukeutumiseesi. Mokkanahka tekee kengistä mielenkiintoiset ja on mukavaa vaihtelua kiiltonahkakengille.

Nämä kengät on tehty niille, jotka arvostavat laatua ja tyylikkyyttä ja haluavat pukea päälleen jotain ainutlaatuista.

Väri: punainen

Kengänpohjat on kiinnitetty blake welt- menetelmällä.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »