Cerruti Sergio Lago Di Patria Vihreä/Musta nahkakenkä

€269,01

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-45771-1-41
Saatavuus: Varastossa (1)

Näistä kengistä ei puutu twistiä!

Cerruti Sergion Derby- nahkakengät on valmistettu erinomaisella huolella ja ammattitaidolla Italiassa. Näillä kengillä kelpaa kulkea, sillä ovat todella mukavat jalassa!

Vihreät kengät mustilla yksityiskohdilla takaavat uniikin tyylin herrasmiehelle. Täysin Brogue kuvioidut kengät sopivat mainiosti chinojen kanssa!

Kengänpohjat on ommeltu Blake welt- menetelmällä.

Kengät ovat aitoa nahkaa.

Väri: Vihreä/Musta.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »