Cerruti Sergio Lago Di Patria tummanruskea nahkakenkä

€269,01

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-45772-1-41
Saatavuus: Varastossa (2)

Cerruti Sergion upeat tummanruskeat Derby- nahkakengät on valmistettu erinomaisella huolella ja ammattitaidolla Italiassa. 

Nämä kengät ovat todella mukavat jalassa! Värinsä puolesta todella monikäyttöiset ja niiden kanssa on helppo yhdistellä erilaisia asukokonaisuuksia ja värejä. Täysin Brogue- koristeltu nahkakenkä sopii erinomaisesti chinojen kanssa!

Kengänpohjat on ommeltu Blake welt- menetelmällä.

Kengät ovat aitoa nahkaa.

Väri: Tummanruskea.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »