Cerruti Sergio Costantino mokkakenkä ruskea

€269,01

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-771-1-40
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä Cerruti Sergion Costantino mokkakengät todistavat jälleen sen, että italialaiset tietävät miten valmistaa upeita kenkiä. Ja mikä parasta, näitä tyylikkäitä mokkakenkiä voit huoletta käyttää mukavuudesta tinkimättä. Kaunis ruskea on ajaton, monikäyttöinen ja helppo yhdistää eri asuihin. Mokkanahka tekee kengistä mielenkiintoiset ja on mukavaa vaihtelua kiiltonahkakengille. 

Kengät ovat aitoa nahkaa ja pohja ommeltu. Valmistettu laadukkaista materiaaleista erinomaisella ammattitaidolla. 

Väri: Ruskea

Kengänpohjat on kiinnitetty blake welt- menetelmällä

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »