Cerruti Sergio Concenz nahkakenkä

€249,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-3801-1-40
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on upeat kengät tyylikkäillä yksityiskohdilla! Cerruti Sergio ruskeat varsikengät on valmistettu erinomaisella huolella ja ammattitaidolla Italiassa. Nahka on kauniin värinen ja tummenee kärkeä kohden. Kengät ovat aitoa nahkaa ja pohja on ommeltu.

Lesti on suomalaiseen jalkaan sopiva.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »