Cerruti Sergio Vitello TDM nahkakenkä

€289,00 €144,50

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-5911-1-40
Saatavuus: Varastossa (1)

Kunnollinen juhlakenkä pukee herrasmiehen. Cerruti Sergion Vitello TDM kengät ovat täyttä nahkaa Goodyear welt -ommelluilla nahkapohjilla. Nämä todella upeat kengät on toteutettu tyylikkäin yksityiskohdin ja antavat kantajalleen hienovaraista näyttävyyttä. Kengät sopivat erityisen hyvin asuun, jossa on on mukana hieman ruutukuviota. Valmistettu Italiassa.

Kenkien lesti on suomalaiselle sopivan leveää. Myös näissä italialaisissa kengissä koko on isoa, eli jos käytät normaalisti koon 41 kenkiä, niin valitse itsellesi Cerruti Sergion kengistä koko 40, eli yhden pienempi.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaa. 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »