Siniset loaferit⎪Cerruti Sergio

€178,99
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CS-11072-1-40
Saatavuus: Varastossa (1)

Ainutlaatuisuutta ja laatua arvostavalle herrasmiehelle tehdyt Cerruti Sergio loafer kengät ovat paras tapa tuoda asuihisi lisää tyylikästä twistiä. Tämä mielettömän upea kenkäpari on täydellinen valinta lämpimien kelien pukeutumiseen! 

Kaunis sinisen sekä violetin hohtoinen sävy sekä koristeellinen viimeistely luovat juhlavan kokonaisuuden. Näillä kengillä keräät taatusti ihailevia katseita puoleesi. 

Erityisen uniikit näistä kengistä tekee se että meillä on kutakin kokoa vain yksi pari, joten voit olla varma, että toisia samanlaisia ei tule ihan heti vastaan !

Kengänpohjat on kiinnitetty blake welt- menetelmällä.

Valmistettu Italiassa.

Väri: sininen/lila.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »