Cerruti Sergio Ardea nahkakenkä konjakki

€219,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CS-1087-1-40
Saatavuus: Varastossa (1)

Sergio Cerrutin konjakin väriset nahkakengät ovat täynnä upeita yksityiskohtia, jotka eivät jää huomaamatta!

Kaunis kuvioitu nahan pinta sekä pieni logomerkki nauhojen vieressä tuovat kivasti uniikkia ilmettä. Tummempi kärki antaa sopivasti särmää, mutta sulautuu silti kauniisti muuhun väritykseen.

Kaunis konjakin ruskea on ajaton, monikäyttöinen ja helppo yhdistää muuhun pukeutumiseen. Toimii loistavasti esimerkiksi sinisen ja harmaan kanssa.

Kengät ovat aitoa nahkaa ja pohja on ommeltu. Kengät ovat laadulla ja ammattitadolla valmistettu.

Väri: konjakin ruskea.

Kengänpohjat on kiinnitetty blake welt- menetelmällä.

Cerruti Sergio on pieni italialainen nahkatuotteiden valmistaja, jonka tavaramerkkinä on rohkeat mallistot, loistelias värien käyttö ja perinteiseen italialaiseen tapaan kuuluen huippulaatu ja ylpeys omasta tekemisestä. Cerruti Sergion kengistä löytyy vaihtoehtoja niin rohkeaan kuin vähän perinteisempäänkin pukeutumiseen.

Sergio Cerruti on napolilainen kengäntekijä, joka valmistaa paitsi omalla merkillään niin myös useille kansainvälisille huippumerkeille. Parasta on, että pääsemme itse valitsemaan nahkoja, joista kenkiä meille tehdään. Kengänvalmistuksessa noudatetaan etelä-italialaisia perinteitä, joten laatu on huippuluokkaa jokaisessa parissa. Myös lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »