Castelli Italy muistikirja Baroque Ivory Black

€24,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CA-RQC1NG
Saatavuus: Tuote loppu :(

Vau mikä upea barokki-tyylisesti koristeltu musta muistikirja Castellilta! Kansien kauniit kuviot ja muistikirjan sivujen kultaukset saavat aikaan ylellisen kokonaisuuden, johon kelpaa sinunkin kirjoittaa muistiin tärkeät ajatukset ja muistiinpanosi. Koristeellinen ja silmää hivelevä muistikirja on myös erinomainen lahjaidea!

Tässä kovakantisessa muistikirjassa on musta lukunauha, pyöristetyt kulmat, elastinen suljinnauha sekä paikka kynälle. Laadukas lyijykynä, kolmion muotoisella varrella kuuluu myös pakkaukseen. Muistikirjan takakannen alta löytyy kannen kokoinen, laajennettava paperitasku.

Muistikirjan sivut ovat viivoitettua, norsunluun väristä, ekologista, FSC:n kestävän metsänhoidon mukaisesti hoidetuista metsistä valmistettua paperia.

Sivuja on runsaat 240.

Koko 130x210mm. 

Valmistettu Italiassa.

Castellilla on yli 50 vuoden kokemus muisti- ja päiväkirjojen valmistamisesta. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Bergamossa. Castelli on tehnyt yhteistyötä mm. La Scalan ja Louis Vuittonin kanssa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »