Castelli Italy muistikirja Art Deco Ivory Black

€24,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CA-RQC1ND
Saatavuus: Tuote loppu :(

Castellin aivan upea yleellinen musta muistikirja on täydellinen omien muistiinpanojen ja ajatusten säilytykseen tai esimerkiksi lahjaksi. Art deco tyylinen kuviointi kannessa ja sivujen kullatut reunukset tekevät tästä muistikirjasta todella silmiä hivelevän kauniin. 

Tässä kovakantisessa muistikirjassa on musta lukunauha, pyöristetyt kulmat, elastinen suljinnauha sekä paikka kynälle. Laadukas lyijykynä, kolmion muotoisella varrella kuuluu myös pakkaukseen. Muistikirjan takakannen alta löytyy kannen kokoinen, laajennettava paperitasku.

Muistikirjan sivut ovat viivoitettua, norsunluun väristä, ekologista, FSC:n kestävän metsänhoidon mukaisesti hoidetuista metsistä valmistettua paperia.

Sivuja on runsaat 240.

Koko 130x210mm. 

Valmistettu Italiassa.

Castellilla on yli 50 vuoden kokemus muisti- ja päiväkirjojen valmistamisesta. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Bergamossa. Castelli on tehnyt yhteistyötä mm. La Scalan ja Louis Vuittonin kanssa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »