Castelli Italy muistikirja Art Deco Ivory Black and Gold

€24,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CA-RQC1NF
Saatavuus: Varastossa (4)

Castellin Art Deco- tyylillä kauniisti koristeltu muistikirja. Kultaiset yksityiskohdat korostuvat upeasti mustaa kantta vasten ja muistikirjan sivujen kauniit kultaukset saavat aikaan ylellisen vaikutelman. Muistikirja johon haluat kirjottaa ylös kaiken tärkeän, ajatukset ja muistiinpanot. Todella tyylikäs antaa myös lahjaksi!

Tässä kovakantisessa muistikirjassa on musta lukunauha, pyöristetyt kulmat, elastinen suljinnauha sekä paikka kynälle. Laadukas lyijykynä, kolmion muotoisella varrella kuuluu myös pakkaukseen. Muistikirjan takakannen alta löytyy kannen kokoinen, laajennettava paperitasku.

Muistikirjan sivut ovat viivoitettua, norsunluun väristä, ekologista, FSC:n kestävän metsänhoidon mukaisesti hoidetuista metsistä valmistettua paperia.

Sivuja on runsaat 240.

Koko 130x210mm. 

Valmistettu Italiassa.

Castellilla on yli 50 vuoden kokemus muisti- ja päiväkirjojen valmistamisesta. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Bergamossa. Castelli on tehnyt yhteistyötä mm. La Scalan ja Louis Vuittonin kanssa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »