Bug Wooden taskumatti Oak

Tuotekoodi: BW-F006
Saatavuus: Varastossa (2)

No tässäpä mainio lahjaidea! Tässä taskumatissa on tyyliä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taskumatti on päällystetty upealla tammipinnoituksella, mikä tekee tästä taskumatista todella uniikin ja katseita kestävän. Taskumatin mukana tulee suppilo, jonka avulla taskumatin saa täytettyä helposti. Taskumatti on huuhdeltava ennen ensimmäistä käyttökertaa. 

Taskupaketti tulee pakattuna tyylikkääseen lahjarasiaan.

Tilavuus: 200ml (7oz)

Mitat: 9,5cm x 11cm x 2cm

Bug Wooden -tuotteet ovat kolmen latvialaisen käsityöläisen luomia. Bug Wooden herättää eloon luonnon kosketuksen yhdistämällä parhaimmat luonnonantimet perinteiseen käsityöhön. Tuotteet ovat täysin käsintehtyjä. Puun kuvio tuodaan esiin käyttämällä kiillotuksessa joko pellavansiemenöljyä, vahaa tai sellakkaa. Jokaisessa puussa on uniikki kuvio, mistä syntyy ideoita uudenlaisten puulajikkeiden käyttämisestä tulevaisuudessa. Tuotteisiin valitaan vain parhaat puumateriaalit, joista voidaan muotoilla ja viimeistellä laadukkaimmat tuotteet.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »