Bug Wooden puinen taskumatti Tineo

€69,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: BW-F001
Saatavuus: Tuote loppu :(

Käsityönä puusta valmistettu taskumatti on mitä tyylikkäin lahjaidea laatua arvostavalle herrasmiehelle! Bug Woodenin taidolla valmistama Tineo-taskumatti on ruostumatonta terästä ja se on päällystetty uniikilla puupinnoitteella. Mukana tulee suppilo, jonka avulla täyttäminen onnistuu vaivatta. Taskumatti on huuhdeltava ennen käyttöönottoa.

Taskumatti tulee pakattuna tyylikkääseen lahjarasiaan.

Tilavuus: 200ml (7oz)

Mitat: 9,5cm x 11cm x 2cm

Bug Wooden -tuotteet ovat kolmen latvialaisen käsityöläisen luomia. Bug Wooden herättää eloon luonnon kosketuksen yhdistämällä parhaimmat luonnonantimet perinteiseen käsityöhön. Tuotteet ovat täysin käsintehtyjä. Puun kuvio tuodaan esiin käyttämällä kiillotuksessa joko pellavansiemenöljyä, vahaa tai sellakkaa. Jokaisessa puussa on uniikki kuvio, mistä syntyy ideoita uudenlaisten puulajikkeiden käyttämisestä tulevaisuudessa. Tuotteisiin valitaan vain parhaat puumateriaalit, joista voidaan muotoilla ja viimeistellä laadukkaimmat tuotteet.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »