Bug Wooden puinen taskumatti Satin Walnut

Tuotekoodi: BW-F003
Saatavuus: Varastossa (2)

Puusta on moneksi ja Bug Woodenin käsittelyssä ruostumattomasta teräksestä valmistetut taskumatit ovat saaneet upeat puupinnoitteet. Puun pinta on täynnä kauniita yksityiskohtia ja vivahteita, joten tämä taskumatti kestää katseita tyylikkäällä ulkomuodollaan. Erinomainen lahjaidea! Mukana tulee suppilo, jonka avulla täyttäminen onnistuu vaivatta. Taskumatti tulee huuhdella ennen käyttöönottoa. 

Taskumatti tulee pakattuna tyylikkääseen lahjarasiaan.

Tilavuus: 200ml (7oz)

Mitat: 9,5cm x 11cm x 2cm

Bug Wooden -tuotteet ovat kolmen latvialaisen käsityöläisen luomia. Bug Wooden herättää eloon luonnon kosketuksen yhdistämällä parhaimmat luonnonantimet perinteiseen käsityöhön. Tuotteet ovat täysin käsintehtyjä. Puun kuvio tuodaan esiin käyttämällä kiillotuksessa joko pellavansiemenöljyä, vahaa tai sellakkaa. Jokaisessa puussa on uniikki kuvio, mistä syntyy ideoita uudenlaisten puulajikkeiden käyttämisestä tulevaisuudessa. Tuotteisiin valitaan vain parhaat puumateriaalit, joista voidaan muotoilla ja viimeistellä laadukkaimmat tuotteet.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »