Bug Wooden puinen taskumatti Grey Oak

€69,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: BW-F002
Saatavuus: Varastossa (1)

Bug Wooden osaa loihtia puusta vaikka mitä! Tällä kertaa meille on saapunut aivan upeita puulla päällystettyä taskumatteja, joista kelpaa hörpätä lämmikettä viileneviin keleihin. Taskumatin sisus on ruostumatonta terästä. Pinnoituksen materiaali on harmaata tammea, joka on viimeistelty pientä kiiltoa antavalla lakalla. Taskumatin mukana tulee suppilo, jonka avulla täyttäminen onnistuu vaivatta. Erinomainen lahjaidea! 

Taskumatti tulee pakattuna tyylikkääseen lahjarasiaan.

Huuhtele ennen käyttöönottoa. 

Tilavuus: 200ml (7oz)

Mitat: 9,5cm x 11cm x 2cm

Bug Wooden -tuotteet ovat kolmen latvialaisen käsityöläisen luomia. Bug Wooden herättää eloon luonnon kosketuksen yhdistämällä parhaimmat luonnonantimet perinteiseen käsityöhön. Tuotteet ovat täysin käsintehtyjä. Puun kuvio tuodaan esiin käyttämällä kiillotuksessa joko pellavansiemenöljyä, vahaa tai sellakkaa. Jokaisessa puussa on uniikki kuvio, mistä syntyy ideoita uudenlaisten puulajikkeiden käyttämisestä tulevaisuudessa. Tuotteisiin valitaan vain parhaat puumateriaalit, joista voidaan muotoilla ja viimeistellä laadukkaimmat tuotteet.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »