Bug Wooden Tweed kalvosinnapit ja solmioneula

Tuotekoodi: BW-22-TWE
Saatavuus: Varastossa (1)

Erittäin kauniit, harmaasta tammesta, käsinvalmistetut kalvosinnapit ja solmioneula. Nämä todella ovat jotain erilaista ja näistä huokuu puun tuoma arvokkuus. Hieman erilainen muoto kalvosinnapeissa tuo juuri sopivasti asennetta näihin hillittyihin kalvosinnappeihin. Helppo värinsä puolesta yhdistää erivärisiin pukuihin ja paitoihin. 

Erittäin hienoa käsityötä ja laadukkaasti valmistettu. Tässä on oiva valinta esimerkiksi lahjaksi miehelle joka arvostaa uniikkia ja laadukkuutta asusteissa.

Bug Wooden Grey Oak kalvosinnapit ja solmioneula on valmistettu harmaasta tammesta sekä vaahtera viilusta. Viimeistelty lakalla sekä luonnollisella mehiläisvahalla. 

Kalvosinnapit ja solmioneula tulevat tyylikkäässä lahjalaatikossa.

Bug Wooden -tuotteet ovat kolmen latvialaisen käsityöläisen luomia. Bug Wooden herättää eloon luonnon kosketuksen yhdistämällä parhaimmat luonnonantimet perinteiseen käsityöhön. Tuotteet ovat täysin käsintehtyjä. Puun kuvio tuodaan esiin käyttämällä kiillotuksessa joko pellavansiemenöljyä, vahaa tai sellakkaa. Jokaisessa puussa on uniikki kuvio, mistä syntyy ideoita uudenlaisten puulajikkeiden käyttämisestä tulevaisuudessa. Tuotteisiin valitaan vain parhaat puumateriaalit, joista voidaan muotoilla ja viimeistellä laadukkaimmat tuotteet.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »