Reykjavik District

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Islantilaislähtöinen Olly suunnittelee kaikki Reykjavikin vaatteet ja on itseasiassa vaatesuunnittelija jo kolmannessa polvessa. Vaatteet valmistetaan pariskunnan pienessä, ompelimossa Varsovassa Puolassa, joka on Anian syntymäkaupunki ja pariskunnan kotikaupunki.

Sonja, Tuomo, Olly ja Ania suunnittelee tulevaa sesonkia

Anjasta ja Ollysta on tullut meille hyviä ystäviä ja on aina ilo käydä heidän luonaan

 

Sonja ja Tuomo käy vierailemassa Ollyn ja Anian luona pari kertaa vuodessa ja he yhdessä suunnittelevat tulevan sesongin. Tämä mahdollistaa sen että pystymme tarjoamaan putiikissa juuri meidän asiakkaille sopivan vaatemalliston. Reykjavik Districtin mallistossa upeaa on se, että voimme tarjota täysin uniikin valikoiman vaateita joita ei saa muualta Suomesta ja suurin osa mallistosta valmistetaan erittäin pieniä eriä ainoastaan meidän putiikkiin. Rekjavik Districtin mallisto on laaja ja monipuolinen josta löytyy tuotteet erilaiseen pukeutumiseen. Mallisto on selkeästi suunniteltu niin että se tarjoaa ratkaisut niin juhlaan kuin arkeen. Koko mallistoa yhdistää se että yksityiskohtiin on panostettu todella viimeistä tikkausta myöden. Bleisereiden tereistä löytyy samaa kangasta kuin napeista ja chinojen taskuista ei twistiä puutu. 

 

Reykjavik District mallistoa kehitetää jatkuvasti

Tuotteita ja malleja kehitetään jatkuvasti.

Uniikki ja erilainen miesten vaatemallisto

Mallistoon kuuluu erittäin tyylikäät miesten bleiserit joissa on erinomainen istuvuus ja mainiot yksityiskohdat. Upeat puvut valmistetaan REDAn kankaita käyttäen joista huokuu laatu ja ovat erinomaisia myös päivittäisessä käytössä jolloin valinta perustuu kestävyyteen ja käytettävyyteen. Reykjavik Districtin chinot ovat saavuttaneet erityisen suosion asiakkaidemme keskuudessa niiden erinomaisen istuvuuden ja laadun ansiosta. Kauluspaidoista löydät kivat yksityiskohdat ja valikoimassa on kauluspaitoja juhlaan sekä myös vapaa-aikaan rentoja kauluspaitoja. Mallistossa näkyy myös vahvasti myös rennot bleiserit jotka ovat mainioita käytettäväksi chinojen kanssa. 

 

Tuotteita ja malleja kehitetään jatkuvasti. Reykjavik Districtin eri bleiserimallit ovat erittäin tykättyjä.

Reykjavikin vaatteissa perusajatuksena on erinomainen istuvuus. Ollyn mukaan vaatteen pitää tuntua käyttäjänsä päällä, jonka myös näkee loistavasta istuvuudesta. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Mallistossa käytetään italialaisia kankaita

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

Sonja ja Olly

 

Olly vierailemassa Saarnin putiikissa

Olly kävi vierailemassa Turun ja Myllyn putiikissa. 

Mallistoon kuuluu miesten liivejä sekä kauluspaitoja

Mallistossa on upeita miesten liivejä ja kauluspaidoista ei twistiä puutu! 

Putiikista löydät monipuolisen Reykjavik District malliston josta helposti löydät koko asukokonaisuuden. 

Page 1 of 14
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »