Bochicchio Cinture

Bochicchio Cinture on valmistanut nahkatuotteita käsityönä Italiassa jo yli 30 vuotta. Tyylikkäät ja täydellisesti viimeistellyt tuotteet syntyvät intohimosta nahkatuotteiden valmistukseen. Bochicchio Cinture on erikoistunut pienten nahkatavaroiden valmistukseen kuten vöihin ja lompakoihin. Heillä on vahva kokemus myös erilaisten nahkojen käsittelystä kuten alligaattori, krokotiili sekä python. Bochicchio Cinture erinomaisuus perustuu tiukkaan materiaalivalintaan, jatkuvaan laadun etsimiseen yhdistettynä tarkkuuteen ja äärimmäiseen huomioon yksityiskohtiin.

Sonja ja VittorioVittorion luona on aina mukava käydä vierailemassa ja tutustua uusiin tuotteisiin. 

 

Tuotanto tapahtuu pienessä pajassa Firenzen upeissa maisemissa. Tekemisessä näkyy vahvasti pitkät perinteet mutta silti huomio kiinnittyy muotiin ja sen suuntauksiin ja jatkuva kehittäminen ja materiaalien tulkinta innovatiivisissa muodoissa on osa Bochicchio Cinture menestystä. Nahka-käsityöläisten viisaus ja käsityöläisperinteet täyttävät hienostuneen ja eksklusiivisen Made in Italy -tuotteen etsivien tarpeet.

Bochiccion vyöt valmistetaan pienessä pajassa italiassaKaikki vyöt tarkistetaan huolella ja tuotanto on täysin käsityötä.

 

Laadukas miesten vyö tehdään käsityönä

Laadukas miesten vyö valmistuu käsityönä perinteitä kunnioittaen.

Bochicchio Cinture edustaa firenzeläistä nahkakäsityöperinnettä parhaimmillaan. Putiikin valikoimaan poimimme uniikit ja erilaiset miesten vyöt.Haluamme tarjota mahdollisimman laajan värivalikoiman esimerkiksi ruskean eri sävyissä jotta sinun on helppo löytää juuri sopivan sävyinen vyö ruskeisiin kenkiin. Valikoimastamme löydät myös pythonin nahasta valmistetut näyttävät vyöt jotka ovat rohkean pukeutujan valinta. Värikäs vyö tuo juuri sopivasti meininkiä asuun ja ovat loistava valinta esimerkiksi kesän pukeutumisessa. Valikoimassamme on värikkäitä miesten vöitä laidasta laitaan. Keltainen vyö, punainen vyö tai vaikka turkoosi vyö on persoonallisen pukeutujan valinta. Laadukas miesten vyö kestää aikaa ja käyttöä. Bochicchio Cinture on ehdottomasti valinta miehelle joka arvostaa laatua sekä käsityötä. 

BB laadukkaat vyöt valmistetaan Firenzessä

BB laadukkaat vyöt valmistetaan Firenzessä, käymme aina pari kertaa vuodessa moikkaamassa tekijöitä sekä tutustumassa uutuuksiin. 

Kaikki vyöt ovat lyhennettävissä ilman, että lyhennyksestä jää mitään merkkejä.

 

Page 1 of 2
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »