Bojua silkkihuivi sillkiä ja villaa tummansininen

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: IF-SW653-21
Saatavuus: Varastossa (1)

Mielettömän tyylikäs Bojua silkkihuivi tekee asustasi hetkessä juhlavamman ja ylellisemmän näköisen. Asusteet joita on helppo yhdistellä moniin kokonaisuuksiin ja joiden käyttö on vaivatonta ja yksinkertaista ovat ehdottomasti tyylikkään pukeutumisen salaisuus!

Tässä huivissa on kaksi kaunista puolta, toisella puolella on tummansininen 100% villakangas ja toisella mitä upeimmin koristeltu, tummansininen 100% silkkikangas jonka tehostevärinä toimii voimakas oranssi. Huivi toimii sekä tummien että vaaleiden asujen seurana ja klassinen tummansininen väri on ajaton valinta.

Materiaali: Silkki/Villa

Väri: Tummansininen

Valmistettu Italiassa.

Indaco Fashion on italialainen asusteiden valmistaja. Kaikki laadukkaat asusteet valmistetaan käsityönä. Indaco Fashion seuraa jatkuvasti muuttuvia trendejä ja suunnittelee niiden pohjalta uusia asusteita yhteistyössä omien yhteistyökumppaneiden kanssa. Tavoitteena on päivittää mallistoa jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Indaco Fashionin asusteilla viimeistelet tyylin.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »