NV Holders paidanpidikkeet

  • Posted on
  • By Tuomo
  • 0

NV Holdersin paidanpidikkeet (tai paidankannattimet) on tarkoitettu pitämään paita housuissa huomaamattomasti. Jokaiselle on tuttua ongelma, jossa paita nousee housuista samalla kun kättä nostaa yli hartiakorkeuden. Paitaa pitää tämän jälkeen sulloa takaisin housuihin ja ilman peiliä on epäselvää miltä lopputulos sitten näyttää.

NV Holdersin synty

NV Holders syntyi kun slovenialainen Nik Vene kyllästyi stressaamaan housuista roikkuvaa paitaa. Niinpä tuotekehittelyn tuloksena syntyi NV Holders, joka muutaman iteraation jälkeen muotoitui nykyiseen malliinsa. NV Holdersin paidanpidikkeet laitetaan reiteen ja niistä lähtevät kolme kiinnikettä laitetaan paitaan eteen, taakse ja suoraan sivulle. Toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen: kolme kiinnikettä joustava kun kättä nostaa yli hartiatason ja vetävät paidan takaisin alas kun käsi lasketaan.

NV Holdersit kiinnitetään kolmesta kohtaa paidan helmaan joustavin kiinnikkein. Kuva: NV Holders.

 

Paitamallit

Paidanpidikkeitä voidaan käyttää kaikenlaisten paitojen kanssa, sillä ne kiinnitetään puristavilla kiinnikkeillä. Kolme kiinnikettä ovat myös säädettäviä, joten eripituisten tai -muotoisten paidanhelmojen kanssa ei tule ongelmaa. Tästä seuraa, että paidanpidikettä voi käyttää niin t-paitojen kuin kaulus- tai pikee-paitojenkin kanssa.

 

Itse olen käyttänyt paidanpidikkeitä erityisesti mittatilauspaitojen kanssa, joissa on pidennetty paidanhelma. Tämä pidennys on ajatuksena ollut hyvä, mutta lopputuloksena on, että paidanhelma nousee entistä enemmän housuista ja sen tunkeminen takaisin housuihin on vaikeampaa kuin lyhyen helman. Joskus kuulee sanottavan, että mittatilauspaita ei nouse housuista, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Kaikki paidat paidat nousevat housuista, koska kyynärvarren nostaminen yli hartiakorkeuden vetää ylöspäin kangasta kainalon alta ja olkapään ympärillä. Sellainen paita, jossa helma ei nousisi, vaatisi suuren pussin olkapään ympärillä, jonka jälkeen paita ei istuisi ollenkaan. Voit kokeilla tätä vaikka heti, jos luet tätä paita päällä.

 

Koon valinta

Koon valinta käy helposti. Mittaat reiden ympärysmitan polven yläpuolelta missä reisi levenee selvästi eli reisilihas levenee. Tähän levennyksen alapuolelle paidanpidike laitetaan parkkiin. Mitat menevät siten, ett S koko on alle 54cm, M koko 55-60cm, L koko 61-66cm ja XL koko 62-65cm. Tätä suurempia kokoja kannattaa kysyä sähköpostitse meiltä. 

 

Käyttömukavuus

 

Paidanpidikkeiden käyttäminen tuntuu aluksi oudolta kun jalan ympärillä tuntee kevyen puristuksen, mutta tunteeseen tottuu nopeasti. Tottuminen on samanlaista kun puet ensimmäistä kertaa rannekorun tai sormuksen, niin siihen menee hetki ja pian et muistakaan koko asiaa. Reiden ympärillä oleva "kuminauha" on kangaspäällysteinen, joten se ei hikoa eikä revi karvoja. Vessassa käynti onnistuu yleensä paidanpidikkeet paikoillaan. 

 

Moni on kysynyt näkyykö paidanpidikkeen käyttäminen muille ihmisille ja ei se näy. Käyttäminen ei näy edes kesäisessä ohuessa puvussa, jossa on erittäin kevyt kangas. Siitä en tosin tiedä, miten käytöstä kannattaa keskustella kumppanin kanssa ettei asia tule yllätyksenä kun ensimmäisen kerran kiskoo housut alas.

 

Tilaa paidanpidikkeet täältä!

 

 

Viesti

Ole ensimmäinen kommentoija......

Jätä viesti
* Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »