Laatu on yksityiskohdissa

NV Holders paidanpidikkeet

  • Posted on
  • By Tuomo
  • 0

NV Holdersin paidanpidikkeet (tai paidankannattimet) on tarkoitettu pitämään paita housuissa huomaamattomasti. Jokaiselle on tuttua ongelma, jossa paita nousee housuista samalla kun kättä nostaa yli hartiakorkeuden. Paitaa pitää tämän jälkeen sulloa takaisin housuihin ja ilman peiliä on epäselvää miltä lopputulos sitten näyttää.

Mustetäytekynän käyttö

  • Posted on
  • By Tuomo
  • 0

Mustetäytekynä (engl. fountain pen) on perinteinen herrasmiehen kynä, joka otetaan esiin tärkeissä tilaisuuksissa kuten sopimuksia allekirjoitettaessa. Mustetäytekynä toimii parhaimmillaan lähes asusteena, joka kertoo käyttäjänsä tyylikkyydestä.

Deodorantit testissä

Deodorantin käyttö on jokaisen herrasmiehen vakiokäytäntö. Deodoranteissa on kuitenkin eroja, joten päätin testata meidän valikoimista löytyvää kolmea deodoranttia: Taylor of Old Bond Streetin Mr. Taylor's Gentlemen's Deodorant, Taylor of Old Bond Streetin Luxury Deodorant (Eton College Collection) ja Floris Cefiro. Tätä kirjoittaessa kesä on parhaimmillaan, joten deodorantit ovat joutuneet todelliselle koetukselle.

Mystinen lenkki paidan selässä

Meiltä on ajoittain kysytty miksi paidan selässä on joskus lenkki. Usein luullaan, että tämä on jokin vain kauluspaitoihin liittyvä ominaisuus tai koriste, mutta samainen lenkki voi löytyä myös liiveistä ja rennommista pikkutakeista. Kaikille yksityiskohdille on tietysti historiallinen selitys, niin myös tälle.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »