Laatu on yksityiskohdissa

Deodorantit testissä

Deodorantin käyttö on jokaisen herrasmiehen vakiokäytäntö. Deodoranteissa on kuitenkin eroja, joten päätin testata meidän valikoimista löytyvää kolmea deodoranttia: Taylor of Old Bond Streetin Mr. Taylor's Gentlemen's Deodorant, Taylor of Old Bond Streetin Luxury Deodorant (Eton College Collection) ja Floris Cefiro. Tätä kirjoittaessa kesä on parhaimmillaan, joten deodorantit ovat joutuneet todelliselle koetukselle.

Mystinen lenkki paidan selässä

Meiltä on ajoittain kysytty miksi paidan selässä on joskus lenkki. Usein luullaan, että tämä on jokin vain kauluspaitoihin liittyvä ominaisuus tai koriste, mutta samainen lenkki voi löytyä myös liiveistä ja rennommista pikkutakeista. Kaikille yksityiskohdille on tietysti historiallinen selitys, niin myös tälle.

Taskuliinan tarkoitus

Taskuliinan juuret juontavat aina 1400-luvulle asti, jolloin taskuliinan käyttö yleistyi. Taskuliinan kerrotaan olleen Rikhard II:lla "nenän pyyhkimistä varten". Tuohon aikaan myös yläluokka peitti liinalla nenänsä kulkiessaan rahvaan joukossa, koska hygienia oli tuohon aikaan varsin heikkoa. Ts. taskuliina on alunperin ollut nenäliina.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »