Laatu on yksityiskohdissa

Herrainhuivi eli pitkä silkkihuivi on monikäyttöinen asuste

Herrainhuivi eli pitkä silkkihuivi todella on yksi klassisimmista asusteista, jolle on monta käyttötarkoitusta. Pitkä silkkihuivi kruunaa kokonaisuuden niin villakangastakin kuin bleiserin kanssa. Mikään ei ole niin tyylikkäästi raffia kuin rennosti kaulalle kietaistu silkkihuivi irtotakin kanssa, joka kertoo kantajansa tyylistä kun taas villakangastakin kanssa käytettynä tämä asuste todellakin viimeistelee herrasmiehen asun.

Laadukkaat talvihansikkaat

Laadukkaat talvihansikkaat tunnistaa hyvälaatuisesta nahasta sekä pienistä yksityiskohdista, joista tämän kertainen kirjoitus kertoo. Materiaalina laadukkaissa hansikkaissa on lampaan tai peuran nahka sekä vuorena käytetään villaa. Talvihanskasta villaa voi löytyä myös ulkovuoresta yhdistettynä nahkaan, mutta eri nahkalajeja ei yhdistellä.

NV Holders paidanpidikkeet

  • Posted on
  • By Tuomo
  • 0

NV Holdersin paidanpidikkeet (tai paidankannattimet) on tarkoitettu pitämään paita housuissa huomaamattomasti. Jokaiselle on tuttua ongelma, jossa paita nousee housuista samalla kun kättä nostaa yli hartiakorkeuden. Paitaa pitää tämän jälkeen sulloa takaisin housuihin ja ilman peiliä on epäselvää miltä lopputulos sitten näyttää.

Mustetäytekynän käyttö

  • Posted on
  • By Tuomo
  • 0

Mustetäytekynä (engl. fountain pen) on perinteinen herrasmiehen kynä, joka otetaan esiin tärkeissä tilaisuuksissa kuten sopimuksia allekirjoitettaessa. Mustetäytekynä toimii parhaimmillaan lähes asusteena, joka kertoo käyttäjänsä tyylikkyydestä.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »