Laatu on yksityiskohdissa

Taskuliinan tarkoitus

Taskuliinan juuret juontavat aina 1400-luvulle asti, jolloin taskuliinan käyttö yleistyi. Taskuliinan kerrotaan olleen Rikhard II:lla "nenän pyyhkimistä varten". Tuohon aikaan myös yläluokka peitti liinalla nenänsä kulkiessaan rahvaan joukossa, koska hygienia oli tuohon aikaan varsin heikkoa. Ts. taskuliina on alunperin ollut nenäliina.

Partavaahto helposti

Märkäajon ensikertalainen pohtii miten parranajovoiteesta saa sudilla vaahdotettua juuri oikeanlaisen vaahdon. Myydään kuitenkin monenlaista kippoa ja kuppia vaahdottamiseen, mutta miten tietää milloin vaahto on sopivaa. Toisaalta usein myös kysytään, että minkälaisen vaahdotuskulhon kanssa pääsee alkuun. Tässä oma kokemukseni märkäajon märkäkorville.

Kalvosinnapit

Kalvosinnapit ovat miehen koru, joissa valikoimaan löytyy niin yksinkertaisen kauniista silkkisolmuista kellonkoneistosta tehtyihin mekaanisiin taideteoksiin ja kaikkea siitä väliltä.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »