Beige rento pellavableiseri⎪Reykjavik District

€239,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-FOX69-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Rento pellavableiseri on täydellinen valinta lämpimien kelien pukeutumiseen!

Tämä upea, beige Fox bleiseri toimii erinomaisesti sekä arkikäytössä että rennommassa juhlatilaisuudessa. Pellavakangas on todella kevyt ja eikä se hiosta edes helteessä. Fox bleiseri on myös täysin vuoriton, mikä tekee takista extra hengittävän. 

Kaunis beigen sävy on helposti yhdisteltävissä lukuisten värien kanssa, se toimii niin tummissa kuin vaaleissakin kokonaisuuksissa.

Rennon ja keveän kesätyylin saat luotua pukemalla bleiserin kanssa vaikkapa vaalean pellavapaidan ja chinot. Helppoa mutta tyylikästä !

Beigeä pellavableiseriä saapui putiikkiin vain yksi per koko joten olethan nopea!

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Huomaa ihastuttavat yksityiskohdat napeissa, sekä bleiserin mukana tuleva taskuliina.

Väri: Beige

Materiaali: 80% pellava, 20% puuvilla.

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »