Baruffaldi Zar Vintage Red moottoripyöräkypärä

€369,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: BF-800078-1-XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Tämä tyylikäs Baruffaldin moottoripyöräkypärä on valinta miehelle joka etsii tyylikästä sekä värikästä kypärää liikenteeseen !

Todella kauniin punainen lasikuitu päällinen yhdistettynä tyylikkään ruskean sävyisiin nahkaosiin luovat yhtenäisen sekä ajattoman kokonaisuuden. Italiassa käsityönä valmistettu erittäin kevyt kypärä on sisukseltaan memory foamia (muistivaahtoa) eli päällä erittäiin tiivis sekä istuu juuri pääsi muotoon. 

Vaimentaa hyvin äänet.

Tieliikennekäyttöön hyväksytty.

Koot: S-M = 54-57 cm M-L = 58-60 cm XL = 61-62 cm

Baruffaldi on valmistanut erityyppisiä toimintaan soveltuvia laseja vuodesta 1932. Perinteitään vaaliakseen Baruffaldi on halunnut säilyttää käsityövalmistuksen sekä historiaa kunnioittavia mallistoja. Nykyisin mallistosta löytyy monia erityyppisiä ajo- ja muihin tarkoituksiin soveltuvia suojalaseja. Yli 70 prosenttiin mallistosta löytyy myös linssejä vahvuuksilla.

Baruffaldin käsityönä valmistetut avokypärät ja ajohuput muistuttavat jokaista herrasmiestä ajamisen tyylikkäämmästä puolesta. Baruffaldi on tuotemerkki jokaiselle herrasmiehelle, sillä moottoripyörän omistaminen on vain sivuseikka.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »