Baruffaldi Zar Vintage moottoripyöräkypärä

€319,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: BF-1-80066-1-M/L
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tästä ei paljon moottoripyöräkypärä tyylikkäämmäksi voi mennä! 

Ainutlaatuinen sekä tyylikäs Baruffaldin moottoripyöräkypärä on Italiassa käsityönä valmistettu erittäin kevyt kypärä . Kypärä on valmistettu matta mustasta lasikuidusta jota kehystää tyylikkäät kromiset kehykset kypän ympäri, viininpunainen nahka kypärän sisäosassa luo kokonaisuudesta ajattoman sekä hillityn.  kypärän sisus on memory foamia (muistivaahtoa) eli  kypärä muotoutuu juuri pääsi muotojen mukaan sekä on tiivin päässä. 

Tieliikennekäyttöön hyväksytty.

Koot: S-M = 54-57 cm M-L = 58-60 cm XL = 61-62 cm

Baruffaldi on valmistanut erityyppisiä toimintaan soveltuvia laseja vuodesta 1932. Perinteitään vaaliakseen Baruffaldi on halunnut säilyttää käsityövalmistuksen sekä historiaa kunnioittavia mallistoja. Nykyisin mallistosta löytyy monia erityyppisiä ajo- ja muihin tarkoituksiin soveltuvia suojalaseja. Yli 70 prosenttiin mallistosta löytyy myös linssejä vahvuuksilla.

Baruffaldin käsityönä valmistetut avokypärät ja ajohuput muistuttavat jokaista herrasmiestä ajamisen tyylikkäämmästä puolesta. Baruffaldi on tuotemerkki jokaiselle herrasmiehelle, sillä moottoripyörän omistaminen on vain sivuseikka.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »