Baruffaldi Zar Vintage moottoripyöräkypärä

€389,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: BF-800229-1-M-L
Saatavuus: Varastossa (1)

Nyt on tyylikäs sekä simppeli moottoripyöräkypärä miehelle joka etsii erilaisuutta liikenteeseen ! 

Hieman pienellä hehkulla varustettu matta musta lasikuitu päällinen yhdistettynä todella tyylikkääseen ruskeaan nahkaan luo kokonaisuudesta katseita kääntävän sekä tyylikkään kokonaisuuden. Italiassa käsityönä valmistettu erittäin kevyt moottoripyöräkypärä on valinta miehelle joka etsii ainutlaatuista sekä laadukasta kypärää liikenteeseen.  Kypärän sisus on memory foamia (muistivaahtoa) eli erittäin tiivis sekä muotoutuu pääsi muotojen mukaisesti, vaimentaa myös hyvin äänet. 

Tieliikennekäyttöön hyväksytty.

Paino: noin 850g 

Koot: S-M = 54-57 cm M-L = 58-60 cm XL = 61-62 cm

Baruffaldi on valmistanut erityyppisiä toimintaan soveltuvia laseja vuodesta 1932. Perinteitään vaaliakseen Baruffaldi on halunnut säilyttää käsityövalmistuksen sekä historiaa kunnioittavia mallistoja. Nykyisin mallistosta löytyy monia erityyppisiä ajo- ja muihin tarkoituksiin soveltuvia suojalaseja. Yli 70 prosenttiin mallistosta löytyy myös linssejä vahvuuksilla.

Baruffaldin käsityönä valmistetut avokypärät ja ajohuput muistuttavat jokaista herrasmiestä ajamisen tyylikkäämmästä puolesta. Baruffaldi on tuotemerkki jokaiselle herrasmiehelle, sillä moottoripyörän omistaminen on vain sivuseikka.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »