Baruffaldi Vintage moottoripyöräkypärä

€439,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: BF-1-80063-1-M/L
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tästä Baruffaldin moottoripyöräkypärästä löytyy tyylikkyyttä, laatua sekä ainutlaatuisuutta !

Tämä kauniin ruskeasta Crocco- nahasta valmistettu kypärä käännyttää katsee niin putiikin ikkunassa kuin asiakkaalla liikenteessä, tämä on niin pähee ! Tyylikkään ruskea nahka yhdistettynä kromisiin reunuksiin kypärän ympärillä luo tyliikkään sekä ajattoman kokonaisuuden. Tämä Italiassa käsityönä valmistettu moottoripyöräkypärä on erittäin kevyt, sisus on memory foamia (muistivaahtoa) eli kypärä istuu juuri sinun päähäsi sopivaksi ja on tiivis. 

Tässä mallissa tulee myös mukana kuvassa näkyvä visiiri, joka on myös poistettavissa jos haluat käyttää ajolaseja. 

Tieliikennekäyttöön hyväksytty.

Paino: noin 1150g

Koot: S-M = 54-57 cm M-L = 58-60 cm XL = 61-62 cm

Baruffaldi on valmistanut erityyppisiä toimintaan soveltuvia laseja vuodesta 1932. Perinteitään vaaliakseen Baruffaldi on halunnut säilyttää käsityövalmistuksen sekä historiaa kunnioittavia mallistoja. Nykyisin mallistosta löytyy monia erityyppisiä ajo- ja muihin tarkoituksiin soveltuvia suojalaseja. Yli 70 prosenttiin mallistosta löytyy myös linssejä vahvuuksilla. Baruffaldin käsityönä valmistetut avokypärät ja ajohuput muistuttavat jokaista herrasmiestä ajamisen tyylikkäämmästä puolesta. Baruffaldi on tuotemerkki jokaiselle herrasmiehelle, sillä moottoripyörän omistaminen on vain sivuseikka.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »