Barbieri Italiani safety razor mattamusta

€69,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: BA-A071
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tässäpä vasta tyylikäs, mattamusta Barbieri Italianin klassinen, vaihtoteräinen partahöylä ! Höylän suljettu kampa sopii erinomeisesti myös aloittelijalle ja luo ominaisuuksiensa ansiosta miellyttävän ja turvallisen ajokokemuksen. Tästä höylästä on hyvä lähteä liikkeelle klassisen parranajon maailmaan!

Safety razor on loistava korvaaja tavalliselle partahöylälle ja tulee käytössä erittäin edulliseksi vaihtoterien edullisuuden ansiosta. Sen lisäksi on totta että yksi terä ajaa jopa paremmin kuin moniteräiset vaihtoehdot.

Soveltuu myös hiusten ajoon!

Partahöylän koko: 85mm.

Barbieri Italiani löytyi vahingossa valikoimiimme, kun Sonja ja Tuomo kiertelivät Bolognan katuja Italiassa. Erään parturiliikkeen ikkunaan oli laitettu upean näköisiä tuotteita, mikä kiinnitti heti huomion. Sisällä parturin tuolissa oli herrasmies parranajossa perinteisesti veitsellä. Ilmassa leijaili upeita tuoksuja ja tunnelma oli kuin vanhasta elokuvasta.

Pienen ajan kuluttua Barbieri Italianin tuotteet saapuivat myös meille putiikin valiokoimiin! Nämä täysin Italiassa valmistetut tuotteet liittyvät miehen parran- ja hiusten hoitoon. Tuotteet ovat italialaisten parturien suunnittelemia ja he käyttävät näitä itse työssään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »