Barbieri Italiani Parranajosaippua lahjapakkaus

€64,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: BA-C05
Saatavuus: Varastossa (5)

Aivan loistava lahjapakkaus herrasmiehelle! Pakkaus sisältää kaksi parranajosaippuaa.

Barbieri Italianin Bergamotto (100ml) parranajosaippua pehmittää ja kosteuttaa ihoa parranajossa ilman ärsytystä.Sisältää bergamottiöljyä, mikä rauhoittaa ihoa.

Hajuste: makean sitruksinen tuoksu.

 

Barbieri Italianin Mandorle di Sicilia (100ml) parranajosaippua sopii herkällekkin iholle. Manteliöljy helpottaa parranajoa, sekä pitää ihon sileänä ja pehmeänä.

Hajuste: Voimakas mantelin tuoksuinen.

Käyttö: Kostuta partasuti lämpimässä vedessä ja ravista. Hiero voiteen pinnasta harjaksiin sopiva määrä tuotetta. Levitä kasvoille sudin avulla. Helposti vaahtoutuva.

Barbieri Italiani löytyi vahingossa valikoimiimme, kun Sonja ja Tuomo kiertelivät Bolognan katuja Italiassa. Erään parturiliikkeen ikkunaan oli laitettu upean näköisiä tuotteita, mikä kiinnitti heti huomion. Sisällä parturin tuolissa oli herrasmies parranajossa perinteisesti veitsellä. Ilmassa leijaili upeita tuoksuja ja tunnelma oli kuin vanhasta elokuvasta.

Pienen ajan kuluttua Barbieri Italianin tuotteet saapuivat myös meille putiikin valiokoimiin! Nämä täysin Italiassa valmistetut tuotteet liittyvät miehen parran- ja hiusten hoitoon. Tuotteet ovat italialaisten parturien suunnittelemia ja he käyttävät näitä itse työssään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »