Barbieri Italiani Eryx Dopo Barba after shave 100ml

€49,00 €29,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: BA-PR06
Saatavuus: Varastossa (1)

Jokaiselta partaansa ajavalta herrasmieheltä tulisi löytyä laadukas after shave. Tämä after shave on italialaisten partureiden suunnittelema, sekä käyttämä ja se valmistetaan Italiassa. After shave auttaa rauhoittamaan ihoa ja palauttamaan ihon pinnallisten kerrosten elastisuuden antaen erittäin miellyttävän raikkauden tunteen. After shave on hieman alkoholipitoista antibakteerisilla ominaisuuksilla. 

Käyttö: Suihkuta ainetta kasvoillesi parranajon jälkeen. Vältä aineen joutumista silmiin.

Pakkauskoko: 100ml

Barbieri Italiani löytyi vahingossa valikoimiimme, kun Sonja ja Tuomo kiertelivät Bolognan katuja Italiassa. Erään parturiliikkeen ikkunaan oli laitettu upean näköisiä tuotteita, mikä kiinnitti heti huomion. Sisällä parturin tuolissa oli herrasmies parranajossa perinteisesti veitsellä. Ilmassa leijaili upeita tuoksuja ja tunnelma oli kuin vanhasta elokuvasta.

Pienen ajan kuluttua Barbieri Italianin tuotteet saapuivat myös meille putiikin valiokoimiin! Nämä täysin Italiassa valmistetut tuotteet liittyvät miehen parran- ja hiusten hoitoon. Tuotteet ovat italialaisten parturien suunnittelemia ja he käyttävät näitä itse työssään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »