Barbieri Italiani Shampoo Barba partashampoo. 250ml.

€25,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: BA-PB01
Saatavuus: Tuote loppu :(

Barbieri Italiani on tehnyt partashampoon niille, jotka rakastavat huolehtia parrastaan. Sopii jokapäiväseen käyttöön. Partashampoo tekee parrasta ihanan pehmeän tuntuisen.

Partashampoo sisältää Cajeput-öljyä, mikä tuoksuu hieman eukalyptukselle. Cajeput- öljyllä on antiseptinen vaikutus, mikä estää desinfioi ihoa ja estää infektion syntymistä.

Hajuste: kevyt mentolin tuoksu.

Käyttö: Hiero kosteaan partaan. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Pakkauskoko: 250 ml.

Barbieri Italiani löytyi vahingossa valikoimiimme, kun Sonja ja Tuomo kiertelivät Bolognan katuja Italiassa. Erään parturiliikkeen ikkunaan oli laitettu upean näköisiä tuotteita, mikä kiinnitti heti huomion. Sisällä parturin tuolissa oli herrasmies parranajossa perinteisesti veitsellä. Ilmassa leijaili upeita tuoksuja ja tunnelma oli kuin vanhasta elokuvasta.

Pienen ajan kuluttua Barbieri Italianin tuotteet saapuivat myös meille putiikin valiokoimiin! Nämä täysin Italiassa valmistetut tuotteet liittyvät miehen parran- ja hiusten hoitoon. Tuotteet ovat italialaisten parturien suunnittelemia ja he käyttävät näitä itse työssään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »