Barbieri Italiani Deluxe Pomade. 100ml.

€26,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: BA-PC01
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tässä on aivan mainio tuote tutun hiusvahan sijaan! Tämä ei ole liian tönkköä eli lopputulos on luonnollinen eikä liian vahamainen. Pomade on klassinen tuote ja nyt selkeästi noussut uuteen suosioon, koska se vaan on niin hyvää. Tästä Barbieri Italianin pomadesta ollaan saatu paljon kehuja putiikissa, joten voimme lämpimästi suositella tätä kaikille, tällä meinaan ojentaa sopivasti lyhyet ja hieman pidemmätkin hiukset. 

Pomade antaa erinomaisen pidon ilman, että hiukset kuivuvat ja kovettuvat.

Erittäin miellyttävän tuoksuinen.

Vesiliukoinen pomade on helposti pois pestävä ja lopputulos ei ole niin kiiltävä kuin öljypohjaisessa pomadessa.

Käyttö: Levitä pomade pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä ensin käsissä tasaiseksi ennen hiuksiin levittämistä. Anna hetken kuivua ennen kampaamista.

Barbieri Italiani löytyi vahingossa valikoimiimme, kun Sonja ja Tuomo kiertelivät Bolognan katuja Italiassa. Erään parturiliikkeen ikkunaan oli laitettu upean näköisiä tuotteita, mikä kiinnitti heti huomion. Sisällä parturin tuolissa oli herrasmies parranajossa perinteisesti veitsellä. Ilmassa leijaili upeita tuoksuja ja tunnelma oli kuin vanhasta elokuvasta.

Pienen ajan kuluttua Barbieri Italianin tuotteet saapuivat myös meille putiikin valiokoimiin! Nämä täysin Italiassa valmistetut tuotteet liittyvät miehen parran- ja hiusten hoitoon. Tuotteet ovat italialaisten parturien suunnittelemia ja he käyttävät näitä itse työssään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »