Barbieri Italiani Balsamo Idratante parranhoitoaine 100ml

Tuotekoodi: BA-PB02
Saatavuus: Varastossa (16)

Barbieri Italianin kosteuttava parranhoitoaine. Sisältää jojobaöljyä sekä aloe veraa, jotka yhdessä hoitavat sekä korjaavat vahingoittunutta partakarvaa, saaden aikaan pehmeän sekä tuuhean lopputuloksen. Tuote kehitetty erityisesti pitkälle parralle.

Käyttö: Levitetään parranpesun jälkeen kostutetulle/kuivalle parralle. Suositellaan partakampaa hoitoaineen levittämiseen.

Pakkauskoko: 100ml

Barbieri Italiani löytyi vahingossa valikoimiimme, kun Sonja ja Tuomo kiertelivät Bolognan katuja Italiassa. Erään parturiliikkeen ikkunaan oli laitettu upean näköisiä tuotteita, mikä kiinnitti heti huomion. Sisällä parturin tuolissa oli herrasmies parranajossa perinteisesti veitsellä. Ilmassa leijaili upeita tuoksuja ja tunnelma oli kuin vanhasta elokuvasta.

Pienen ajan kuluttua Barbieri Italianin tuotteet saapuivat myös meille putiikin valiokoimiin! Nämä täysin Italiassa valmistetut tuotteet liittyvät miehen parran- ja hiusten hoitoon. Tuotteet ovat italialaisten parturien suunnittelemia ja he käyttävät näitä itse työssään.

0 stars based on 0 reviews

Bundles

Barbieri Italiani Shampoo Barba partashampoo. 250ml.

Barbieri Italiani Shampoo Barba partashampoo. 250ml.

Barbieri Italiani Olio da Barba partaöljy 50ml

Barbieri Italiani Olio da Barba partaöljy 50ml

Barbieri Italiani Spazzola da Barba partaharja

Barbieri Italiani Spazzola da Barba partaharja

Barbieri Italiani Parranhoitosetti

8% Alennus
€112,70
€103,92


By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »